Integrirana online komunikacija

Postignite bolje kvalitetu poslovanja korištenjem digitalnih i internet alata, jer je kvalitetna online komunikacija odnosno moderan marketing  preduvjet za uspješno ostvarivanje strateških ciljeva tvrtke.

Većina još uvijek smatra da je dovoljno samo imati web stranicu, ali još uvijek se ne daje veliki značaj njezinom sadržaju. Web stranica uglavnom ima samo informativni karakter o tvrtki, proizvodima i uslugama te kontakte. Međutim, u današnje vrijeme web stranice predstavljaju osobnu iskaznicu tvrtke te alat za prodaju proizvoda i usluga.

Cjelovite online usluge

Ciljevi. Strategija. Analiza.

Integrirana online komunikacija predstavlja ciljano i kreativno upravljanje skupom internet alata u svrhu ostvarivanja zadanih ciljeva marketing strategije.

Obrtnici i mali poduzetnici uviđaju i prednosti društvenih mreža pa s kupcima i klijentima često komuniciraju izričito putem Facebook-a. Ali, iako im je vrlo važna cijena marketinške usluge, ipak se dio sredstava izdvoji za online oglašavanje (uglavnom Google Adwords).

Automobil je skuplji kada ga kupujete u dijelovima!

Jeste li ikada čuli da je nekome web stranicu napravio dečko iz kvarta, Facebook stranicu vodi rođak, a za Google oglašavanje se plaćaju agencije? Rezultat je uglavnom dobivanje kvantitativnih rezultata oglašavanja, a pri tome izostaje kvalitetna analiza učinka tog oglašavanja na konkretnu prodaju. Takva praksa pokazuje se ne učinkovitom i skupom.

Trijer nudi cjelovito rješenje – Integriranu online komunikaciju.

Integrirana online komunikacija predstavlja ciljano i kreativno upravljanje skupom internet alata u svrhu ostvarivanja zadanih ciljeva marketing strategije.

Samo kreativnost, usmjerenost ciljevima i valorizacija rezultata komunikacije na web stranicama, društvenim mrežama, online oglašavanju i drugim internet alatima može dati izvrsne rezultate i poboljšati poslovanje.

Segmentacija – iskoristite moć internet marketinga

Svaki proizvod i usluga imaju svog kupca, samo treba pronaći put do njega. Trijer d.o.o. segmentira online tržište i na njemu pronalazi Vašeg kupca.

Kontaktirajte nas