SEO – optimizacija web stranica za tražilice

Što je SEO analiza?

SEO analiza web stranica pokazat će što je sve potrebno napraviti za kvalitetan rejting na web tražilicama, posebno Googleu. Analiza će Vam pružiti sve potrebne informacije u kojem smjeru krenuti dalje.

SEO analiza omogućuje uvid u trenutno stanje vaših web stranica kada je u pitanju pozicioniranje web stranice u odnosu na Vaše ključne riječi. Važno je točno znati na kojem mjestu u pretraživanju se Vaše stranice trenutno nalaze kako biste kasnije mogli mjeriti uspješnost samog procesa SEO optimizacije.

Zatražite analizu i mi ćemo proučiti Vaše web stranice te kreirati dokument koji će Vam reći što je potrebno ispraviti te što je potrebno dalje raditi kako biste postigli krajnji cilj tj. bolji rejting.

Što je sve uključeno u analizu?

U analizu je uključeno sve ono šve što mi, na temelju svog dugogodišnjeg iskustva, smatramo važnim. Analiza je jednostavna i lako razumljiva te sadrži osnovna objašnjenja.

Kako biti prvi na Googleu?

SEO optimizacija

Implementacije osnovnih SEO alata i napredna optimizacija web stranice mogu biti dovoljni. Za bolje rezultate potrebna je stalna analiza i kontinuirani SEO.

Što je SEO optimizacija web stranica?

SEO potimizacija web stranica je proces ispravljanja i popunjavanja sadržaja, njegove strukture i koda web stranice.  Cilj boljeg pozicioniranja na tražilicama je privući što više posjetitelja putem besplatnih rezultata pretraživanja važnih ključnih riječi te time povećati prodaju Vaših proizvoda i usluga ostvariti istovremeno smanjujući troškove plaćenih promocija i oglašavanja.

Je li vaša web stranica prilagođena mobilnom pregledu? 

Danas gotovo 75% posjeta web stranicama dolazi s mobilnih uređaja. Stoga danas Google indeksira mobilnu verziju Vaše web stranice. Ukoliko stranica nije responzivna, pregledna, brza i dobro strukturirana imat će manju vrijednost na tražilicama.

Na poziciju web stranice na tražilicama utječe više od 50 različitih faktora za čije uspješno postavljanje je ponekad potreban višemjesečni rad.

SEO optimizaciju treba razumjeti na tri načina

  • Osnovni SEO (osnovne SEO postavke, povezivanje SEO alata, optimizacija sadržaja)
  • Napredni SEO (osnovni SEO + optimiziranje koda web stranice, optimizacija brzine web stranice, backlinkovi, analiza ciljeva web stranice)
  • Kontinuirani SEO (napredni SEO + analiza ključnih riječi, dodavanje novog optimiziranog sadržaja, obogaćivanje postojećeg sadržaja)

Optimizacija sadržaja za web stranice

Sadržaj predstavlja samo srce Vaše web stranice: privlači i zadržava posjetitelje, potiče ih na ponovni posjet i pretvara ih u kupce. Tražilice koriste sadržaj da bi odredile temu svake pojedine stranice i rangirale je u rezultatima pretraživanja za relevantne riječi i izraze. Web stranice koje redovito obnavljaju i proširuju svoj sadržaj privlače širok krug čitatelja te ih češće posjećuju spideri s tražilica.

Stoga je nužno da na Vašim web stranicama imate relevantan, zanimljiv i redovito obnavljan sadržaj, optimiziran prema SEO načelima. Tu Vam možemo pomoći.

Možda su Vaše stranice ispunjene kvalitetnim sadržajem, ali on nije optimiziran ili je skriven zbog loše arhitekture stranice. Ili Vam možda nedostaje sadržaja koji će navesti posjetitelje da se vrate na stranicu i podijele je sa svojim prijateljima.

Mi ćemo izvršiti analizu tržišta i identificirati teme najzanimljivije Vašoj ciljanoj publici; pratit ćemo promjene algoritama na tražilicama; i promovirati vaš sadržaj kako biste od njega izvukli najveću moguću korist.

Usluge pisanja sadržaja za web

Naše usluge pisanja optimiziranog sadržaja za web uključuju:

  • Optimizaciju postojećeg sadržaja
  • Proizvodnju novog sadržaja
  • Promoviranje sadržaja
  • Proizvodnju ciljanih stranica za PPC oglase
  • Pisanje i distribuciju optimiziranih objava za medije

Uz kvalitetan, dobro optimiziran sadržaj Vaše će web stranice uživati ugled među posjetiteljima i visoko rangirati na tražilicama. Popularnost i posjećenost Vaših stranica će rasti i donijeti Vam povećanu dobit.

Što je uključeno u cijenu usluge?

U cijeni usluge je uključeno postizanje TOP 10 rejtinga za dogovorene ključne riječi. Optimizacija web stranica za tražilice odrađuje se na način da se prvo definira lista ključnih riječi za koje je potrebno postići bolji rejting. Zatim se provjeri da li su web stranice prilagođene tehnologiji tražilica te da li imaju sadržaj za svaku od navedenih ključnih riječi. Nakon što se steknu svi uvjeti na samim stranicama kreće se u promociju web stranica na način koji tražilicama daje signal za koje ključne riječi se web stranice trebaju bolje pozicionirati. Kontaktirajte nas kako bi saznali sve potrebne informacije o cijelom procesu te konačnoj cijeni pružanja usluge.

Kontaktirajte nas