Trijer & uspješan poduzetnik

Mali poduzetnici trebaju pouzdanog partnera koji zna kako ostvariti njihove ciljeve na internetu.

Zbog toga smo tu za Vas.

Riječi koje nas opisuju: kreativnost, usmjerenost ciljevima, pouzdanost, povjerenje, integritet.

Internet dimenzija poslovanja nikada nije bila važnija. Utrka s konkurencijom zahtijeva dodatan napor. Svakodnevno se nameću novi digitalni i online alati za poboljšanje prodaje proizvoda ili usluga.

Naš cilj je biti pouzdan partner poduzetnicima, obrtnicima, udrugama i pojedincima u ostvarenju kvalitetne i uspješne online komunikacije.

Trijer & uspješno poduzetništvo

Naša vizija je učiniti poduzetnike i obrtnike uspješnima i konkurentnima te im pomoći da suvremenom komunikacijom sa javnosti na internetu učinkovito ostvaruju strateške ciljeve svog poslovanja, a njihove proizvode ili usluge učiniti dostupnima online zajednici.

Antun Čajkovac

Antun Čajkovac

CEO & Founder

Direktor Trijer d.o.o., s dugogodišnjim iskustvom u PR i IT sektoru,  s naglaskom na digitalni marketing za male poduzetnike. Sudjeluje u brojnim projektima izrade i implementiranja web stranica te njihovom održavanju. Stručnjak za procjenu potrebe za uvođenjem digitalnog marketinga, digitalna optimizacija tvrtke i oglašavanje, a u svrhu kontinuiranog rasta tvrtke i probijanja na tržištu te prepoznavanje poslovnog identiteta. Bavi se i fotografiranjem, snimanjem i obradom istog.

Vanja Čajkovac

Vanja Čajkovac

Web developer

Dugogodišnje iskustvo rada u IT sektoru. Specijalizirala je programsko inženjerstvo i informacijske sustave. Radi digitalni marketing sa naglaskom na web developing. Autorica je brojnih radova u stručnim časopisima te je dugi niz godina bila asistent iz područja Tehničke znanosti – Računarstvo – baze podataka, mrežne usluge i programiranje, izrada i oblikovanje web stranica te web dizajn. Sudjeluje u u projektima koji se bave razvojem, implementiranjem i upravljanjem web aplikacija i web stranica s kontinuiranom digitalnom optimizacijom i oglašavanjem.

Anja Matijević

Anja Matijević

Marketing stragiest

Završava studij Informacijskih tehnologija u Zagrebu. Višegodišnje radno iskustvo u visokom obrazovanju. Autorica je mnogobrojnih stručnih članaka iz područja informacijskih tehnologija. Zadnjih nekoliko godina radi kao marketinški stručnjak, poslove istraživanja i analize tržišta, planiranja i provođenja marketinških kampanja, oglašavanja i upravljanja novim tehnologijama u marketingu.