Izrada web stranica

Web stranica je osobna iskaznica Vaše tvrtke i mjesto susreta potencijalnog kupca/klijenta s Vašim proizvodima/uslugama. Web stranica je mjesto na kojem kupac/klijent želi saznati informaciju više o onome što ga zanima.

Web stranica je ono mjesto na Internetu na kojem želite okupiti svoju ciljanu skupinu. Ona mora imati i prodajni  karakter. Sinergija web stranice s drugim online platformama više nema alternativu!

Moderno. Responzivno. Funkcionalno.

Web stranica mora imati ciljeve.

Web dizajn

Danas već oko 70% posjeta na web stranicama dolazi sa mobilnih telefona. Stoga moderna web stranica, osim što mora biti oku ugodna, prije svega treba biti responzivna i funkcionalna. Dizajn web stanice mora biti prilagođen njezinoj funkcionalnosti i dizajn nikako ne smije narušavati vrijednost korisničkog iskustva (UX). Dizajn web stranice treba biti u funkciji postizanja ciljeva (online prodaja, upiti, kontakti…), a jedna od najvažnijih varijabli u dizajniranju web stranice mora biti brzina otvaranja. Korisnika nije dobro “gušiti” sporim otvaranjem stranice uzrokovanim lošim dizajnom.

Ako imate web stranicu pokušajte dati odgovore na nekoliko jednostavnih pitanja:

  1. Je li web stranica Vaše tvrtke responzivna?
  2. Je li web stranica Vaše tvrtke brza?
  3. Je li web stranica Vaše tvrtke funkcionalna?
  4. Je li web stranica Vaše tvrtke lijepa?
  5. Ostvarujete li ciljeve na web stranici Vaše tvrtke?

Ako ste na barem tri pitanja odgovorili sa NE, možda je pravo vrijeme za izradu nove web stranice za Vašu tvrtku.

Kreiranje web sadržaja

Sadržaj je “kralj komunikacije”. Tako i sadržaj web stranice Vaše tvrtke treba predstavljati točno ono što Vaša tvrtka nudi. Sadržaj ne smije biti nedovoljan, ali ne smije biti niti preširok.

Optimizacija web stranice za tražilice

Pogledajte naše reference.

Web stranice za male poduzetnike

Za male poduzetnike i obrtnike web stranica ma veliku ulogu u promociji njihovog poslovanja, posebice zbog direktnog kontakta s korisnicima njihovih usluga ili proizvoda.

Mali poduzetnici i obrtnici trebaju web stranicu koja će ih predstaviti na najbolji način, a istovremeno korisnicima biti jednostavan put do informacije koju traže, bilo to kontakt, cjenik ili detalji o proizvodu ili uslugi.

Cijena izrade web stranice za male poduzetnike

Za mikro i male poduzetnike te obrtnike cijena izrade web stranice ovisi o više varijabli. Prije kreiranja konkretne ponude za izradu web stranice potrebno je utvrditi slijedeće:

  1. Koja je količina sadržaja (broj podstranica)
  2. Koje su funkcionalnosti web stranice
  3. Potrebu za višejezičnost web stranice
  4. Koji su ciljevi web stranice

Važno je znati da za web stranicu trebate imati hosting i domenu, čija cijena ne ulazi u cijenu izrade web stranice.

Kontaktirajte nas