Internet oglašavanje

Internet oglašavanje danas je neizostavan način promocije proizvoda i usluga malih, srednjih i velikih tvrtki, obrta i pojedinaca koji žele postići uspjeh u poslovanju.

Najveća prednost oglašavanja na internetu je u preciznom određivanju željene ciljne skupine, što uvelike pridonosi smanjenju troškova jer oglasi ne dolaze do osoba koje to ne zanima, nego do osoba koji su za Vaše proizvode ili usluge već pokazale interes.

Što ćemo učiniti za vas?

Za Vas ćemo napravit analizu tržišta i konkurencije, istražiti osobine potencijalnih klijenata, napraviti neobvezujuću ponudu i po potrebi kreirati marketing kampanju, a potom i s njome pametno upravljati.

Google Ads, Facebook, Instagram...

Oglašavati li se na Internetu?

Dođite do kupaca prije konkurencije.

Prednosti Internet oglašavanja

Osim preciznog određivanja ciljane skupine, druga velika prednost oglašavanja na internetu je daleko niža cijena u odnosu na druge medije. Svakodnevno praćenje relevantnih statistika koje su vezane za promociju Vaše web stranice usmjerit će Vas prema najboljem ostvarivanju Vaših ciljeva. Koliko Vam se investicija u internet oglašavanje uistinu isplati, odnosno ima li zadovoljavajući povrat, možete vidjeti u svakom trenutku.

Upravljanje oglašavanjem na internetu

Jedna od ključnih stvari za uspješnu kampanju je redovno praćenje trendova u internet oglašavanju, i praćenje konkurentskih kampanja, što je vrlo zahtjevan posao.  Stoga je Internet marketing danas nezamisliv bez Google Ads-a i Google Analytics-a. Upravljanje oglašavanjem na Internetu podrazumijeva pametno  prilagođavanje kampanja na dnevnoj ili tjednoj bazi.

Cilj svake kampanje je uspješna konverzija, odnosno radnja koju želite da korisnik koji je kliknuo na Vaš oglas napravi na Vašoj web stranici. To mogu biti: uspješno poslan upit, uspješno obavljena kupnja, poziv na telefonski broj sa web stranice…

Što ćemo učiniti za Vas:

  • Analizu Vaših ciljeva i prijedlog budžeta
  • Kreiranje kampanja i oglasa prema postavljenim ciljevima
  • Upravljanje kampanjom te optimizaciju oglasa i ključnih riječi…
  • Davanje prijedloga za unapređenje kampanja

Ovisno i trajanju kampanje, redovno Vas izvještavamo o njezinoj uspješnosti i na kraju kampanje dostavljamo rezultate.

Kontaktirajte nas